Σχετικά με μας

 

 

About Us  

Παραγωγή

 Από τα πρώτα χρόνια της επιχείρησης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τελευταία λέξη τεχνολογίας. Πάνω σ’αυτόν τον άξονα πραγματοποιήθηκε ένα επενδυτικό πλάνο το οποίο είχε σκοπό την χρήση σύγχρονων τεχνολογίων για την βελτίωση της κατασκευαστικής διαδικασίας. Καρδιά της παραγωγικής διαδικασίας αποτελεί το CNC  της εταιρίας MORBIDELLI. Το κοπτικό GIBBEN SMART.Σε συνδιασμο με λογισμικο OPTISAVE μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσουμε στο λογισμικό QUISINE ENTERPRISE και ηλεκτονικά τα μέτρα μεταφέρονται αυτόματα στο GIBBEN SMART. Αφού πρώτα γίνεται 10 φορές optimased για την καλύτερη και οικονομικότερη κοπή. Έχουμε την δυνατότητα μαζικής κοπής.Μπορεί να γίνει κοπή ταυτόχρονα  διαφορετικές παραγγελίες με την αυτοκόλητη ετικέτα σε κάθε κομάττι προσδιορίζει πιο κομμάτι είναι χάρη στο BARCODE που καθορίζει αν χρειάζεται CNC . 

 Οι εκσυγχρονιστικές  κινήσεις  συνεχίζονται  και σήμερα σε μια συνεχή αναζήτηση βελτίωσης της παραγωγής και συνεπώς των προιόντων.

    Βελτίωση της παραγωγής προκύπτει επίσης και από την ερευνά αγοράς σε επίπεδο υλικών, μηχανισμών και εξαρτημάτων. Η έρευνα αυτή οδήγησε στην συνεργασία με εταιρίες όπως  η  GRASS,HETTIGE,EGGER,SHELMAN.. 

Ιστορικό του project

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να περιγράψετε το ιστορικό του σχεδίου και να δώσετε λόγους για τη δημιουργία του. Είναι βολικό να αναφέρετε τους ακρογωνιαίους λίθους του σχεδίου και να τιμήσετε τους συμμετέχοντες.